Zoek naar:

Sla niemand over tijdens de aankomende feestdagen en investeer in kerstpakketten voor goede, zakelijke relaties.

Het duurt niet lang meer voor de feestdagen weer voor de deur staan. Voor sommige mensen is dit het moment waar ze al het hele jaar naar uit hebben gekeken. Ze werken hard en kunnen tijdens de feestdagen pas echt tot rust komen. Voor die mensen bestaat er niets leukers dan met de hele familie genieten van een kerstdiner.

Toegegeven: we hebben het allemaal ook wel verdiend om tijdens de feestdagen met elkaar te genieten. Bovendien is het erg leuk om met de hele familie bij elkaar te zijn. Sommige familieleden heb je al een hele tijd niet gesproken. Tijdens het kerstdiner kun je even lekker bijkletsen om zo alles in te halen wat het afgelopen jaar is vergeten.

Waardering laten blijken via een kerstpakket

Kerst is ook het ideale moment om iemand te laten weten dat je diegene waardeert. Een kerstpakket laten bezorgen is een erg leuke manier om dit te doen.

Zo’n kerstpakket is geschikt voor iedere situatie. Als werkgever geef je vaak een kerstpakket aan je werknemers, om ze zo te laten weten dat je het harde werken kan waarderen.

Tegelijkertijd is het geven van een kerstpakket niet voorbehouden aan werkgevers en -nemers. Je kunt ook een kerstpakket geven aan bijvoorbeeld je familieleden: je partner of je ouders, bijvoorbeeld. Dit zijn het hele jaar door mensen die voor je klaarstaan. Ze slepen je door de moeilijke tijden heen – en dat is natuurlijk erg prettig. Een kerstpakket kan dan een mooi gebaar zijn.

Kerstpakketten uitdelen als zzp’ers

Bij het geven van kerstpakketten denk je in eerste instantie aan bedrijven met werknemers in loondienst. Werknemers werken hierin voor een baas en krijgen aan het eind van het jaar, als blijk van waardering, een kerstpakket naar hun huis gestuurd.

Je denkt daarom misschien dat het geven van kerstpakketten als zzp’er niet echt mogelijk is. Zzp’ers hebben immers geen werknemers, dus is er ook niemand die ze kunnen verrassen met een leuk pakket.

Toch is er wel degelijk een groep mensen die je als zzp’er een kerstpakket cadeau kunt doen. Sommige zzp’ers hebben namelijk een vaste groep klanten. Deze klanten zorgen ervoor dat je inkomsten krijgt en kunt rondkomen.

Kerst is dan het ideale moment om iets voor deze mensen terug te doen. Je geeft dan dus een kerstpakket aan je vaste klanten. Zie het als een bedankje voor het feit dat ze jou altijd inschakelen als ze iets nodig hebben.

Kortom: verras je vaste klanten met een leuk kerstpakket deze Kerst! Zo kan iedereen genieten van onvergetelijke Kerstdagen.

Auteur

Schrijf een reactie