Zoek naar:

Zakelijke rekeningen vergelijken voor zzp'ers

20 rekeningen gevonden

🏆 Beste zzp rekening 2024
Beste zzp bank
knab

Kosten: €7 per maand

€3,50 p/m de eerste 6 maanden (starters)
59% van zzp'ers
kiest Knab
4.7/5
Score: 8,6 Uitstekend
Alles voor een vaste lage prijs
Tijdelijk: 50% korting voor starters
500 transacties p/j gratis
In 10 min. geopend
4/5
Score: 7,7 Erg goed
Regel alles makkelijk zelf online
Veilig & vertrouwde grootbank
In 10 min. geopend
gratis rekening

Kosten: €0 per maand

€0,20 per transactie
4.4/5
Score: 7,5 Goed
Gratis facturen maken
Gratis betaalpas + virtuele kaarten
Tot 3% cashback

Kosten: €14 per maand

3.4/5
Score: 6,9 Goed

Boekhoudpakket en zakelijke rekening in één
Ontvang rente op je betaalrekening
6 maanden gratis

Kosten: €0 per maand

€0,20 per transactie
Oók geschikt voor
andere valuta
3.7/5
Score: 7,7 Goed

Geen vaste kosten
Fijne app & snel te openen
Alles-in-één financieel overzicht

Kosten: €13,75 per maand

4.1/5
Score: 7,7 Erg goed

Nu 3 maanden gratis
Incl. gratis boekhoudkoppeling
Incl 2 betaalpassen

Kosten: €13,99 per maand

4/5
Score: 7,4 Goed

Kosten: €9,90 per maand

€0,00 p/m de eerste 6 maanden (starters)
4/5
Score: 7,8 Goed

Kosten: €4,90 per maand

3.7/5
Score: 7,6 Goed

Gratis Mastercard + Maestro
Tot 10 spaarpotjes maken
Vernieuwende bank

Kosten: €0 per maand

3.5/5
Score: 7,3 Goed

Lage & transparante wisselkoers 
Betalen in 50+ valuta
€50 setup fee

Beste grootbank
Rabobank

Rabo ZZP Rekening

Kosten: €0 per maand

€0,39 per transactie
4/5
Score: 8,2 Erg goed

Kosten: €0 per maand

3.8/5
Score: 7,6 Goed

100% gratis
Geen betaalpas
Vernieuwende bank

Kosten: €16,90 per maand

3.6/5
Score: 7,3 Matig

0,5% cashback op betalingen
Voordelig bij veel/grote uitgaven
Incl. gratis reisverzekering

holvi

Holvi Lite

Kosten: €9 per maand

3/5
Score: 6,1 Matig

Bonnetjes scannen
Ingebouwde BTW tool
Simpele rekening

Kosten: €7,99 per maand

3.5/5
Score: 7,6 Goed
holvi

Holvi Pro

Kosten: €15 per maand

2.5/5
Score: 5,9 Matig

Inclusief boekhoud tools
Onbeperkt factureren
Premium creditcard

Bunq

bunq Easy Bank Pro XL Business

Kosten: €23,99 per maand

3.5/5
Score: 7,4 Prima

bunq plant een boom voor iedere €100 die jij uitgeeft

ASN bank

ASN betalen zelfstandigen

Kosten: €9,32 per maand

3.5/5
Score: 7,3 Goed
SNS

SNS ZZP rekening

Kosten: €9,45 per maand

4/5
Score: 7,9 Goed
Rabobank

Rabobank Zakelijk

Kosten: €9,95 per maand

4/5
Score: 8,2 Goed
Triodos

Triodos Zaken rekening

Kosten: €14,17 per maand

3.3/5
Score: 6,3 Prima
Meest gekozen door zzp'ers
Beste zzp bank

Kosten: €7 per maand

€3,50 p/m de eerste 6 maanden (starters)
59% van zzp'ers
kiest Knab
4.3/5
Score: 8,6 Uitstekend
Alles voor een vaste lage prijs
Tijdelijk: 50% korting voor starters
500 transacties p/j gratis
In 10 min. geopend

Zakelijke rekening vergelijken voor zzp’ers

Plannen voor het openen van een zakelijke rekening? Kies de bank die bij jouw zakelijke financiën past! We vertellen je hieronder uitgebreid waar je – niet grappig bedoeld – rekening mee moet houden.

zakelijke rekening vergelijken

Waarom moet ik een zakelijke bankrekening openen?

Vraag je het jezelf af waarom je als zzp’er niet gewoon je particuliere bankrekening kan gebruiken, in plaats van een zakelijke betaalrekening? Je bent niet de enige. Het is een vraag die we vaak horen.

Ja: je kunt een particuliere bankrekening voor je bedrijf gebruiken in plaats van een zakelijke betaalrekening. Nee: het is niet aan te raden. 

Een zakelijke bankrekening openen is wettelijk niet verplicht, maar zo’n zakelijke rekening heeft een groot voordeel: je houdt je privé- en zakelijke transacties gescheiden. Heb je een zakelijke rekening? Dan heb je altijd een goed inzicht in de zakelijke inkomsten en uitgaven van je onderneming, zonder dat je steeds moet kijken welke uitgave ook alweer privé was.

Bovendien hoef je bij het doen van je belastingaangifte niet al je persoonlijke financiën te verklaren aan de Belastingdienst, omdat je je zakelijke rekening gebruikt voor enkel bedrijfstransacties. Wel zo fijn!

Heb je nóg een reden nodig voor het openen van een zakelijke rekening? Kijk in de voorwaarden van je privé-rekening. Grote kans dat daarin staat dat de bank waar je particulier bankiert het niet toestaat je privé-rekening voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Daarmee wordt een zakelijke rekening openen verplicht door de bank.

zakelijke rekening vergelijken

Hoe open ik stap-voor-stap een zakelijke betaalrekening?

Een zakelijke rekening openen begint bij de meeste banken online. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Vraag online een zakelijke rekening aan

Dit kan bij alle neo-banken en de meeste traditionele banken via hun website. Zo’n aanvraag voor een zakelijke rekening is binnen enkele klikken geregeld.

2. Verstuur je persoonlijke én bedrijfsgegevens

Na de aanvraag van een zakelijke rekening wordt je gevraagd een aantal persoonlijke en zakelijke gegevens te delen. Dit is bij een online bank vaak onderdeel van het aanvraagproces. Traditionele banken vragen meestal om extra gegevens of documenten die je soms per post moet versturen. Denk hierbij aan bedrijfsfacturen, een bewijs van je KvK-inschrijving en een kopie van je identiteitsbewijs.

3. Verifieer je gegevens

De derde stap tijdens een zakelijke rekening openen: het verifiëren van een geldig identiteitsbewijs en andere gegevens.

Bij sommige traditionele banken moet je daarvoor naar een van hun kantoren komen. Andere grootbanken sturen iemand die je identiteit komt checken. Videogesprekken zijn ook een mogelijkheid wanneer je gegevens voor je zakelijke rekening geverifieerd moeten worden.

Kies je echter voor een zakelijke rekening bij een online bank? Dan wordt dit al tijdens je aanvraag gedaan. Binnen één minuut!

4. Activeer je zakelijke rekening

Kies je voor een zakelijke rekening bij een traditionele bank? Dan krijg je per post een bevestiging dat je zakelijke rekening actief is – gevolgd door nóg een brief met daarin je bankpas. De totale tijd tussen aanvraag en activering is vijf tot vijftien werkdagen.

Open je jouw zakelijke bankrekening bij een online bank? Dan is je rekening binnen tien minuten klaar voor gebruik, inclusief een digitale bankpas. Je ontvangt ook een fysieke pas per post, maar dan ben je allang met je zakelijke bankrekening aan het bankieren. De totale tijd tussen aanvraag en activering van je zakelijke rekening is dus maximaal tien minuten.

zakelijke rekening vergelijken 2

Wat kost een zakelijke rekening?

Je hebt in de vergelijking hierboven al een aantal voorbeelden van vaste kosten voor zakelijke bankrekeningen gezien. Vaste kosten zijn, net als bij je particuliere rekening, de kosten die je maandelijks of jaarlijks betaalt om gebruik te kunnen maken van een zakelijke bankrekening, een bankpas en internetbankieren.

Maar wie zakelijke rekeningen wil vergelijken, is er nog niet met alleen de maandelijkse kosten.

Je moet namelijk ook rekening houden met de variabele kosten van je zakelijke rekening. Dit zijn de kosten die afhangen van het aantal transacties dat je doet. 

Een transactie is bijvoorbeeld een bij- of afschrijving, automatische incasso of betaling per acceptgiro. Verschillende banken brengen hiervoor kleine bedragen per transactie in rekening, terwijl je bij andere banken gratis transacties krijgt.

Soms moet je een pakket met een inclusief aantal transacties aanschaffen. Dit zijn wellicht geen gratis transacties, maar je hoeft je in ieder geval niet druk te maken om onverwachte extra kosten naar aanleiding van het aantal transacties dat je doet.

Moet je in jouw onderneming regelmatig grotere bedragen overboeken? Kies dan geen zakelijke rekening waarbij de transactiekosten een percentage van de overgeboekte som is, want dat kan hoge kosten met zich meebrengen.

Let op: vergelijk de kosten in het tweede jaar!

Veel banken bieden aantrekkelijke lokkertjes, zoals zakelijke rekeningen die het eerste jaar gratis zijn of een jaar lang gratis transacties als je een zakelijke rekening opent.

Tip van ons: laat je niet leiden door dit soort starterskortingen, want in het tweede jaar betaal je vaak veel meer voor dezelfde zakelijke rekening.

Dit zeggen we doordat we ervan uitgaan dat je langer dan één jaar gaat ondernemen. Wie een zakelijke rekening vergelijken wil, moet daarom letten op de maandelijkse kosten in het tweede jaar – en natuurlijk de daaropvolgende jaren.

We vergelijken daarom altijd de prijzen uit het tweede jaar, zodat jij een goed en objectief beeld krijgt van de zakelijke rekeningen.

Het kostenoverzicht bovenaan dit artikel geeft wél aan – naast de prijzen voor zakelijke rekeningen in het tweede jaar – welke acties banken bieden aan nieuwe klanten. Een presentje is natuurlijk wél altijd leuk meegenomen.

De rentepercentages van een zakelijke rekening vergelijken heeft trouwens geen zin. De rente is tegenwoordig zo laag dat je rente-opbrengsten hooguit een paar cent verschillen per bank.

gratis-zakelijke-rekening

Een gratis zakelijke rekening openen: slim of niet?

De bankensector staat niet stil. De afgelopen jaren hebben we er verschillende nieuwe online banken bijgekregen. bunq, N26, Revolut, Finom en Wise, bijvoorbeeld.

Deze banken zijn populair en dat is logisch. Ze bieden tenslotte een gratis zakelijke rekening aan.

Maar – eh. Is gratis wel écht zo gratis?

Niet altijd. Soms zijn er geen maandelijkse kosten, maar betaal je extra voor iedere transactie op je zakelijke rekening. Dat kan duur uitvallen als je veel facturen verstuurt. Een rekening met maandelijkse kosten, maar met kosteloze betalingen en ontvangsten is dan gunstiger.

Sommige van die ‘gratis’ banken proberen je constant over te halen tot een upgrade naar een betaald pakket. En dan kunnen de kosten voor je zakelijke rekening behóórlijk hoog oplopen…

Neem nu N26. Die bieden weliswaar een gratis zakelijke rekening, zonder maandelijkse kosten, aan, maar de premium rekening kost hier €16,90 per maand. Dit loopt bij Revolut zelfs op tot €19 per maand.

Kosten zakelijke rekening niet allesbeslissend

Daar komt nog eens bij dat er nogal wat haken en ogen zitten aan gratis bankrekeningen:

  • Je kunt niet altijd gebruikmaken van iDEAL, laat staan payment service providers.
  • De service is vaak beperkt.
  • De bijbehorende app is meestal Engelstalig.
  • Je kunt beperkt of geen potjes maken.
  • Je krijgt te maken met verborgen kosten.

Bovendien geldt: veel banken die gratis zakelijke rekeningen aanbieden zijn helemaal geen banken. Ze hebben namelijk geen bankvergunning. Dat houdt in dat je zakelijk vermogen hier simpelweg niet veilig is.

Dus – is een gratis rekening écht gratis? Ja. Maar is het ook prettig? Niet echt.

Is een zakelijke rekening zonder kosten geschikt voor mij?


We hebben je hierboven gewezen op de risico’s van een gratis zakelijke rekening openen. Dat betekent niet dat we je willen afschrikken. Het kan namelijk best zo zijn dat een gratis zakelijke bankrekening openen voor jou juist een uitkomst is.

Wil je weten of dat voor jou het geval is? Stel jezelf dan de volgende vraag:

Weegt het kleine bedrag dat ik bespaar af tegen de nadelen van een gratis bankrekening?

Wegen de nadelen voor jou niet zo zwaar? Kies dan voor het gratis openen van een zakelijke rekening.

We merken echter in de praktijk dat de meeste zzp’ers beter af zijn bij een betaalde zakelijke rekening. Je weet – voor nog geen tientje per maand – zeker dat je zakelijk vermogen veilig is en je geldzaken goed zijn geregeld. Wel zo fijn!

grootbank-online-bank

Vertrouwde grootbank versus innovatieve online bank: wat moet ik kiezen?

We onderscheiden grofweg twee soorten banken waarbij een zakelijke bankrekening openen mogelijk is: traditionele banken en online banken.

Traditionele bank

Traditionele banken vind je in vrijwel iedere stad of middelgroot dorp en ze hebben van oudsher veel klanten. De drie grootbanken ABN AMRO, de ING en de Rabobank vallen hier bijvoorbeeld onder, maar ook de SNS Bank, Triodos en de ASN Bank zijn traditionele banken. Ze leveren vaak een groot aantal financiële diensten en zijn, mede daarom, populair bij grote ondernemingen.

Tegenwoordig hebben deze banken ook een zakelijke rekeningen geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers. Een zakelijke bankrekening openen bij zo’n traditionele bank heeft een aantal voordelen: het voelt veilig en vertrouwd en het is persoonlijk en toegankelijk.

Veilig en vertrouwd

De kans is groot dat je met een traditionele grootbank bekend bent. Misschien heb je er zelfs al een (privé)rekening lopen. Dat maakt het wellicht wat makkelijker om ook bij de ABN AMRO, ING, Rabobank of ASN Bank aan te kloppen voor een zakelijke rekening – of een van de andere financiële diensten.

Persoonlijk en toegankelijk

Hecht je veel waarde aan persoonlijke service en het feit dat je bij een filiaal naar binnen kunt lopen voor bijvoorbeeld handmatige transacties en aanvullende diensten? Dan kan een zakelijke bankrekening openen bij een vertrouwde grootbank een slimme keuze zijn.

Ons advies: ABN AMRO

ABN AMRO heeft een aantal nieuwe pakketten die heel goed geschikt zijn voor zzp’ers. Bankier je graag bij een vertrouwde bank, waar je ook zakelijke financiële diensten als spaarrekeningen, zakelijk krediet en hypotheken vindt? Kies dan voor een van deze nieuwe opties.

👉 Bekijk het zzp-pakket van ABN AMRO

Online banken

Online banken zijn de nieuwkomers in het bankwezen. Deze banken bieden snelheid en innovatie en worden in rap tempo populairder. Voorbeelden zijn bunq, Knab, N26, of Wise als je met vreemde valuta werkt.

Lees ook: Vreemde valuta rekening nodig? Bekijk onze vergelijking rekeningen

Een zakelijke rekening vergelijken en openen bij zo’n online bank heeft zijn eigen voordelen: de klantenservice is uitstekend en je kunt gebruikmaken van handige functies en technische snufjes.

bankenmonitor-consumentenbond

Uitstekende klantenservice

De Consumentenbond vraagt ieder jaar ruim tienduizend mensen naar de tevredenheid over hun bank. De klantenservices van de ABN AMRO, de ING en de Rabobank worden hierbij altijd slechter beoordeeld dan die van Knab.

Handige functies en technische snufjes

Grootbanken lopen vaak achter qua innovatie. Ze waren bijvoorbeeld de laatsten die de cardreader de deur uit deden. Ook kun je er nu nog steeds een pinautomaat afnemen voor je winkel, terwijl online banken al met een payment service provider voor je mobiel werken voor betalingen van klanten.

Sommige online banken bieden de mogelijkheid om gratis facturen te maken in de app. Ook worden je banktransacties automatisch herkend en gelabeld, zodat het systeem voorspellingen kan maken over je betalingen en inkomsten. Heel handig!

De online banken werken volledig online, wat alles een stuk sneller maakt. Zelfs standaardzaken, zoals het opzetten van automatische incasso’s, zijn in een handomdraai online gedaan.

Wil je toch, om welke reden dan ook, over papieren afschriften beschikken? Dan kun je die gewoon downloaden en printen.

Ons advies: bunq of Knab

Wil je ervaren hoe zakelijk bankieren bij een vernieuwende bank eruit ziet – met een goede klantenservice en voor een lage prijs? Dan is een zakelijke rekening openen bij bunq of Knab een goed idee.

👉 Check hier onze review van de bunq Zakelijke Rekening!

👉 Check hier onze review van de zakelijke rekening van Knab!

👉 Ga terug naar zakelijke rekeningen vergelijken!

online-bankrekening

Waar kan ik een zakelijke rekening online openen?

Helemaal naar een bankkantoor in een grote stad reizen om een zakelijke rekening te openen? Dat wil anno nu niemand meer. Je wil zo’n zakelijke rekening natuurlijk gewoon via het internet kunnen aanvragen en zo snel mogelijk zakelijk bankieren.

Dit is echter niet bij alle banken mogelijk – maar wél bij de volgende organisaties. We hebben de duur van de aanvraag er per bank voor je bijgedaan:

Vind je snelheid belangrijk? Kijk dan in dit artikel bij welke banken je het snelst een zakelijke rekening opent.

zakelijke creditcard

Waar kan ik terecht voor het openen van een zakelijke rekening met creditcard?

Doe je veel zaken in en met het buitenland? Kies dan voor een zakelijke rekening waarbij je een creditcard krijgt. Dit is bij verschillende banken mogelijk.

Let er daarbij wel goed op dat het gaat om een zogenoemde bankonafhankelijke creditcard. Voorbeelden hiervan zijn American Express en VISA.

zakelijk-sparen

Kan ik een zakelijke betaal- en spaarrekening openen?

Ja: het is, net als bij je particuliere rekeningen, mogelijk om naast je zakelijke betaalrekening óók een zakelijke spaarrekening te openen. Veel traditionele grootbanken bieden dit aan als onderdeel van hun financiële diensten.

Je hoeft echter, net als bij een persoonlijke bankrekening, niet per se te sparen bij dezelfde bank. Wil je bijvoorbeeld een zakelijke rekening afsluiten bij de Rabobank, maar zakelijk sparen bij de ABN AMRO? Dan is dat geen probleem, hoewel het natuurlijk wel handiger is om alles onder één dak te hebben.

Hou er ook rekening mee dat een bank je extra kosten in rekening kan brengen als je er wil sparen zónder er een zakelijke rekening te hebben.

De online banken bieden vaak geen aparte spaarrekening. Ze werken in plaats daarvan met potjes. Maak in je app potjes aan, zet met behulp daarvan wat geld opzij óf haal het er juist weer uit. Potjes hebben veel flexibiliteit en werken uitstekend als je hiermee wil sparen.

duurzame-bank

Welke banken zijn duurzaam?

Ga je voor duurzaam? Kies dan voor de Triodos Bank.

De Triodos Bank heeft namelijk de beste zakelijke rekening op het gebied van duurzaamheid. Ze streven naar gelijke rechten en vrijheid om persoonlijke ontwikkelingen en economische belangen na te streven. Duurzaamheid, transpiratie, uitmuntendheid en ondernemerschap zijn dan ook de kernwaarden die bij de Triodos Bank centraal staan.

De Triodos Bank hanteert wel wat hogere kosten voor hun zakelijke rekeningen dan andere banken, maar daarvoor draag je bij aan een groene, eerlijke en duurzame wereld.

Let op: lange aanvraagperiode

De Triodos Bank heeft een vertraging in het verwerken van nieuwe aanvragen. Het duurt zo’n drie maanden voordat de rekening is geopend. Een zakelijke rekening openen neemt hier dus meer tijd in beslag.

rood-staan

Bij welke banken kan ik in het rood staan?

Je kunt bij geen enkele bank standaard rood staan op je zakelijke rekening.

Rood staan is namelijk alleen mogelijk voor mkb-bedrijven die al enkele jaren een rekening hebben lopen. Dit zorgt er namelijk voor dat de bank een beeld heeft van de transactiehistorie van het bedrijf in kwestie.

Hier zitten overigens ook altijd kosten aan verbonden.

zakelijke-rekening-kiezen

Welke zakelijke rekening moet ik kiezen?

Tot slot blijft er nog één vraag over. De belangrijkste vraag. Welke zakelijke rekening moet je kiezen?

Laten we eerlijk zijn: de kosten van een zakelijke betaalrekening spelen een belangrijke rol bij het vergelijken van zakelijke bankrekeningen. Een zakelijke rekening openen met lage kosten is tenslotte altijd fijn.

De kosten zijn echter niet alles. Een zakelijke rekening openen bij een fijne, gebruiksvriendelijke bank die jou goed faciliteert en je te hulp schiet als je vragen of problemen hebt, is eveneens een must.

Kijk daarom niet alleen de prijs, maar ook naar de mogelijkheden én de services die banken bieden, voor het geval je aanvullende functionaliteiten nodig hebt.

Dat gezegd te hebben: dit is ons advies!

Beste zakelijke rekening voor zzp’ers en kleine ondernemers

Wij vinden Knab de beste zakelijke rekening voor startende ondernemers en zzp’ers. Knab biedt namelijk lage prijzen, maar ook een uitstekende klantenservice. 

Het is een vrij jonge bank, maar wel een bank met veel succes. Knab is namelijk de snelst groeiende bank van Nederland.

Dat doet ook niets af aan de kwaliteit, want de klanttevredenheid ligt op maar liefst 89%. De klantenservice heeft nooit wachttijden langer dan een minuut en is daarnaast zeven dagen in de week van 08:00 tot 22:00 bereikbaar.

👉 Bekijk hier de huidige actie van Knab Zakelijk met 50% korting!

Beste mobiele bank

Fan van technologische ontwikkelingen? Kies dan voor bunq.

Deze daadwerkelijk vernieuwende bank richt zich primair op smartphone-gebruik. Je kunt al je geldstromen in realtime volgen, instellen én regelen via een handige app. Een aanrader!

Een laatste advies…

…dat was hem: onze zakelijke rekeningvergelijking. We hopen dat we je een stap verder hebben geholpen in het maken van een keuze voor de beste zakelijke rekening.

Twijfel je toch nog voor welke bank je gaat kiezen? Dat kan – natuurlijk. Zakelijke rekeningen kunnen namelijk best ingewikkeld zijn.

We raden je in dat geval aan om voor de zakelijke rekening van Knab te gaan. Dit is voor veel zzp’ers de beste zakelijke rekening. Knab biedt je in het eerste halfjaar namelijk 50% korting, zonder verplichtingen. De aanvraag duurt bovendien maar tien minuten en vindt volledig online plaats.

👉 Gebruik déze link om 50% korting te krijgen op Knab Zakelijk!

Overstappers

Ben je al een tijdje zzp’er – en heb je daarom al een zakelijke rekening? Je huidige zakelijke rekening vergelijken met andere banken kan dan zeker lonen. Grote kans dat je iets goedkopers vindt – en een vergelijking maken kan natuurlijk nóóit kwaad!

Lees ook: Beste zakelijke rekening voor zzp’ers 2024 – een onderzoek door ZZP Daily.

veelgestelde-vragen

Veelgestelde vragen

Een zakelijke rekening openen is officieel niet wettelijk verplicht. Veel banken staan echter geen zakelijke transacties via privé-rekeningen toe. Je ontkomt hierdoor eigenlijk niet aan het openen van een zakelijke rekening.

Een zakelijke rekening openen kan gratis, maar ook voor €23 per maand. We adviseren je om rekening te houden met ongeveer een tientje per maand.

N26 Business, Revolut, de Rabo ZZP Rekening en Wise Business zijn gratis en dus de goedkoopste zakelijke rekeningen. 

Wise biedt je daarbij de mogelijkheid om je geld in verschillende vreemde valuta te beheren. Handig als je regelmatig een internationale bankoverschrijving maakt. 

Hou er wél rekening mee dat je bij deze banken variabele kosten maakt, want ze bieden geen gratis transacties.

Een zakelijke rekening openen kan bij sommige banken gratis, waaronder N26, Finom en Wise. Dit is niet voor iedereen handig, omdat de functionaliteiten beperkt zijn en je wél moet betalen voor bijvoorbeeld transacties.

Wij vinden Knab Zakelijk de beste zakelijke rekening voor zzp’ers. Dit vanwege de lage prijzen, maar ook de uitstekende klantenservice.