Zelf administratie voeren zonder boekhoud kennis

Zélf jouw administratie verzorgen zonder boekhoudkennis is nu mogelijk en is zelfs gratis.

Ideaal, want de administratie is voor veel ondernemers een grote kostenpost. Het uitbesteden van de boekhouding kost gemiddeld al zo’n € 75 per maand voor startende ondernemers. Zelf de administratie voeren wordt door veel zzp’ers als ingewikkeld gezien, omdat boekhoudkennis vereist is bij veel boekhoudpakketten.

e-Boekhouden.nl

e-boekhoudene-Boekhouden.nlgratisProbeer nu!

e-Boekhouden.nl heeft een zeer eenvoudig te gebruiken applicatie ontwikkeld, waardoor jij en elke andere zzp’er gemakkelijk zelf de administratie kan verzorgen. Het eerste jaar is geheel gratis voor startende ondernemers. Daarna kost het slechts € 7,95 per maand. Maak daarnaast gratis gebruik van het factuurprogramma en andere geavanceerde applicaties zoals bankkoppelingen, scan & herken en de mobiele app.

Beoordeeld met een 9,3 door 280+ klanten, bekijk alle reviews op trustpilot.nl.

De helpdesk van e-Boekhouden.nl is daarnaast zeer uitgebreid en biedt een goede ondersteuning per e-mail en telefoon, mocht je er niet uitkomen.

De voordelen van e-Boekhouden.nl op een rij

  1. 24 / 7 en overal beschikbaar
  2. Automatische bankkoppelingen
  3. Elektronische btw-aangifte
  4. Facturen maken in eigen huisstijl
  5. Overzichtelijke rapporten
  6. Snelle en vriendelijke klantenservice beoordeeld met een 9,6
  7. Koppeling mogelijk met webwinkels

Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen, bekijk ook de video, of bezoek e-boekhouden.nl voor meer informatie.

Heb je hulp nodig?

Ik werk samen met Paperdork. Een slim online boekhoudprogramma mét gratis boekhouder. Die klaar staat voor al jouw vragen. Hij controleert ook je boekhouding, én doet je belastingaangiften.

Een super concept voor zzp'ers die hun boekhouding graag zelf doen, maar wél de zekerheid willen van een sluitende administratie, en soms gewoon even de hulp van een expert nodig hebben. Hij benut natuurlijk ook alle belastingvoordelen voor je. En dat voor een prikkie. Meer weten?

Reactie toevoegen

Navigeer