Zoek naar:

Contractmanagementsoftware helpt je in het maken, versturen en beheren van allerlei juridische contracten. Dat zorgt voor meer overzicht en duidelijkheid wanneer je als ondernemer veel te maken krijgt met dit soort documenten. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je vaak inkoop. We raden ondernemers déze drie vormen van zzp-contractmanagement aan. Check per aanbieder wat de voordelen en prijzen zijn!

1. Contractbook

Wat is Contractbook?

Contractbook is contractmanagementsoftware die je helpt in het beheersen van verschillende contracten. Binnenkomende contracten worden automatisch in een gestroomlijnd overzicht geplaatst, waardoor je in één scherm ziet aan welke verplichtingen je wanneer moet voldoen.

Wat zijn de belangrijkste features van Contractbook?

Profiteer van een gestructureerde organisatie

Hou al je contracten in één overzicht voor een ultieme overview.

Werk feilloos samen met partners

Contractbook is vanzelfsprekend toegankelijk voor jou, maar ook voor mensen met wie je nauw samenwerkt. Deze vorm van zzp-contractmanagement staat namelijk toe dat relevante partners ook toegang hebben – via een veilige tweestapsverificatie.

Gebruik een geautomatiseerde workflow

De workflow van Contractbook zorgt ervoor dat contracten automatisch in je overzicht belanden. Dat scheelt tijd – en dus geld.

Prijzen Contractbook

Wat kost Contractbook?

Het pakket Foundation biedt geoptimaliseerde contractmanagement met toegang voor maximaal mensen. Dit kost je €300 per maand.

Je kunt aanvullend hierop kiezen voor add-ons, zoals een sales-add-on of een HR-add-on. Beide voorbeelden kosten eveneens €300 per maand.

2. Juro

Wat is Juro?

Juro werkt anders dan Contractbook – het is vooral vollediger. Dit is een voorbeeld van all-in-one-contractautomatisatie. Het is hiermee mogelijk om verschillende aspecten van het contractproces binnen een softwarepakket af te handelen: het opstellen, maar ook het tekenen en versturen.

Wat zijn de belangrijkste features van Juro?

Stel contracten op – live in je browser

Dit kan aan de hand van verschillende, automatische templates.

Profiteer van meer snelheid en schaalbaarheid

Juro biedt minder administratie en daardoor minder fractie. Ze stellen zelf dat juridische teams 30 procent aan tijd besparen dankzij automatische routines.

Integratie met meer dan vierduizend tools

Juro is te koppelen aan verschillende veelgebruikte programma’s, zoals Gmail, Google Drive en Workday.

Wat kost Juro?

Juro onderscheidt drie verschillende pakketten: Life, Team en Scale.

Prijzen Juro

Life

Life kost €44,37 per gebruiker per maand en is bedoeld voor startups die contractuele processen willen vereenvoudigen.

Team

Team kost €81,50 per gebruiker per maand en is bedoeld voor groeiende teams die contracten willen integreren in hun workflow.

Scale

Scale is bedoeld voor bedrijven die groeien in het aantal contracten. De prijs van Scale is op aanvraag.

3. Oneflow

Wat is Oneflow?

Oneflow is zzp-contractmanagement die je in staat stelt om contractprocessen te automatiseren. Je gebruikt het programma bijvoorbeeld om digitale contracten te maken, deze te ondertekenen én te versturen. Een van de verschillen met Juro is dat het hierbij mogelijk is om virtueel met anderen aan één contract te werken.

Wat zijn de belangrijkste features van Oneflow?

Creëer fraaie, digitale contracten

Bouwen kan aan de hand van kant-en-klare templates, maar ook from scratch.

Werk samen aan contracten

Digitaal en in real-time. Je bewerkt dezelfde onderdelen: handig voor zzp’ers die veel samenwerken.

Onderteken alles op één plek

Oneflow is een veilige plaats waar contracten conform de wet worden opgeslagen. Ze zijn vervolgens toegankelijk vanaf verschillende (mobiele) apparaten.

Wat kost Oneflow?

Oneflow heeft vier verschillende prijsplannen: Gratis, Essentials, Business en Enterprise.

Prijzen Oneflow

Gratis

Het gratis pakket is bedoeld voor beginners die genoegen nemen met PDF-contracten. Het is hiermee mogelijk om deze te ondertekenen, versturen en volgen.

Essentials

Essentials kost €28 per maand per gebruiker en is bedoeld voor wie digitale contracten wilt maken – geen PDF’s. 

Business

Business kost €38 per maand per gebruiker en is bedoeld voor teams die samen willen werken aan het opstellen van contracten.

Enterprise

Enterprise is bedoeld voor teams met grote, globale ambities. De prijs hiervan is op aanvraag.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik als zzp’er contractmanagementsoftware gebruiken?

Software als Contractbook, Juro en Oneflow helpt je tijdens het opstellen van heldere contracten die geheel conform de wet zijn. Dat kan handig zijn wanneer je hiermee in aanraking komt, want het vereist verder weinig juridische kennis.

Een pakket als Contractbook is bovendien handig om contracten op te slaan. Je ontwikkelt hiermee meer inzicht en overzicht in al je contractuele verplichtingen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van contractmanagementsoftware?

Een keuze voor een geschikt softwarepakket hangt grotendeels af van wat je er precies mee wilt. Zoek je iets om contracten mee te maken, te ondertekenen en te versturen? Kijk dan eens naar een pakket als Juro of Oneflow.

Wil je ook meer inzicht in je contractuele verplichtingen ontwikkelen? Probeer dan Contractbook.

Welke contractmanagementsoftware is het goedkoopst?

Oneflow heeft een gratis pakket en is dus het meest cheap. Let wel: je kunt hiermee alleen contracten in PDF-formaat maken.

Auteur

Schrijf een reactie