Zoek naar:

Het is ideaal om je gewerkte uren bij te houden via een speciale app voor urenregistratie die je zowel op een telefoon als op een laptop kunt gebruiken. Dit werkt namelijk een stuk efficiënter dan wanneer je uren bijhoudt op papier of via Excel. 

Gelukkig vind je tegenwoordig allerlei online platforms waarop jij de urenregistratie van je bedrijf kunt regelen – met daarbij nog veel meer mogelijkheden. Ben jij benieuwd wat de voordelen zijn van het bijhouden van jouw urenregistratie via een app? Wij noemen er drie!

1. Je bespaart tijd

Een belangrijk voordeel van het gebruik van een speciale urenregistratie-app is dat het veel tijd scheelt. Dit komt doordat je de gewerkte uren niet handmatig in een zelfgemaakt overzicht hoeft te verwerken. Je kunt jouw gewerkte uren eenvoudig invoeren in de app. 

Dit kun je ook nog per klant of project invoeren. Zo heb je binnen korte tijd al jouw gewerkte uren ingevoerd zónder enige moeite. Je kunt je dus vooral focussen op jouw werkzaamheden. 

2. Je kunt er méér mee dan alleen gewerkte uren bijhouden

Naast het bijwerken van de gewerkte uren beschikt zo’n app over allerlei andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je rittenregistratie bijhouden. Dit doe je door eenvoudig de gereden kilometers in te voeren in de app. 

Daarnaast kun je andere declaraties en verlofuren registreren. Door jouw verlofuren te registreren, weten ook eventuele collega’s wanneer je vrij bent. 

Door middel van een app kun je dus zoveel mogelijk administratieve informatie via hetzelfde platform invoeren. Daarmee creëer je een duidelijk overzicht van al jouw administratieve zaken. 

3. Je krijgt snel inzicht in je administratie

Door gebruik te maken van een app heb je altijd en overal je administratie bij de hand. Je kunt dus ook eenvoudig je administratie bijhouden wanneer je niet op je werk bent. 

Bovendien geldt: door de gewerkte uren per project in te voeren, heb je altijd snel een goed idee van de hoeveelheid tijd die je aan een specifiek project hebt besteed. Dit kan ook helpen bij het inplannen van uren voor toekomstige projecten.

Tip: Gebruik de app van TimeChimp

Met de app van TimeChimp kun je eenvoudig jouw uren registreren. Met minimale inspanning krijg je een maximaal overzicht van al je administratieve taken. Via deze app kun je namelijk niet alleen je uren registreren, maar ook je verlof- en rittenregistratie bijhouden. Daarnaast kun je alles eenvoudig factureren.

Vraag jij je af of deze app efficiënt werkt voor jouw bedrijf? Probeer TimeChimp dan veertien dagen gratis!

Auteur

Schrijf een reactie