Zoek naar:

Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet, is het al zover. Een goede kerstsfeer op kantoor mag natuurlijk niet ontbreken. Maar waar moet je als ondernemer allemaal aan denken nu we zo richting de feestdagen gaan? Wij hebben de belangrijkste punten voor je op een rij gezet!

Eenmaal terug van vakantie hebben alle collega’s een hoop nieuwe energie en zitten ze vol inspiratie. De zaken van voor de vakantie worden weer opgepakt en iedereen is weer druk aan de slag. Zonder dat je het doorhebt, gaan we alweer richting de drukste periode van het jaar: de feestdagen.

Kerstgeschenken 

Met Kerst heb je de gelegenheid om je personeel te bedanken voor de afgelopen tijd. Na een bijzonder jaar is het goed om je personeel te belonen met een mooi geschenk en ze te bedanken voor hun inzet. 

Voordat je op zoek gaat naar het ideale kerstgeschenk voor jouw werknemers, moet je rekening houden met het budget en de levertijden. Maar wat is nou een leuk kerstgeschenk?

1. Gepersonaliseerde geschenken

Om al je collega’s een speciaal gevoel te geven, is het leuk om gepersonaliseerde geschenken uit te delen, zodat ze het gevoel hebben dat er echt aan ze wordt gedacht. Denk bijvoorbeeld aan kerstballen bedrukken! De relatiegeschenken van Maxilia zijn gemaakt van goede kwaliteit. Daarnaast is er een ruime keuze aan producten. Voor ieder wat wils!  

2. Kerstpakket

Misschien een cliché, maar kerstpakketten geven en krijgen is altijd goed. Tegenwoordig zijn er vele kerstpakketten verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Wil je geen kant-en-klaar pakket kopen? Er zijn diverse bedrijven die kerstpakketten personaliseren en per bedrijf samenstellen. 

3. Een dagje weg 

De feestdagen zijn voor vele collega’s een vakantie en dus een moment om bij te komen. Het is leuk om collega’s een geschenk te geven waar ze direct wat mee kunnen. Zo kun je ze een cadeaubon geven voor een dagje weg. Maak er een pakketje van met wat leuke bijpassende artikelen eromheen. Een fles champagne toevoegen in het pakket werkt altijd. 

Het kerstfeest

Het kerstfeest mag binnen jouw bedrijf niet ontbreken. Als eigenaar is het goed om te weten wat je allemaal moet regelen en wat je ongeveer als feest voor ogen hebt. Denk goed na over het budget wat je beschikbaar hebt en wat de medewerkers leuk vinden. Organiseer een heerlijk diner met goede wijn, zorg voor goede kersthapjes of laat iedereen zelf wat meenemen. Vergeet de warme chocolademelk met slagroom niet! 

Het is ook leuk om met alle werknemers samen spelletjes te spelen. Je kan wat bordspellen meenemen of misschien wel een bingo met leuke prijzen organiseren.

Kantoorinrichting 

Of je nou een kerstfeest organiseert op kantoor of buiten het kantoor: het is altijd leuk om het kantoor te versieren. Dit zorgt voor een extra leuke sfeer binnen jouw bedrijf. 

Plan hiervoor een datum, zodat je niet alleen het hele kantoor moet versieren. Met meerdere werknemers is dit net zo gezellig en ben je ook nog eens sneller klaar. 

Begin daarbij op tijd met het versieren van het kantoor. Zo heb je er langer profijt van en doe je al het werk niet voor niets.

Haal de kerstboom en de kerstballen maar tevoorschijn!

Auteur

Schrijf een reactie