Zoek naar:

Bedankt voor je aanvraag!

Stap 1 van 2

Aanvraag voltooid

We hebben jouw aanvraag succesvol ontvangen.
Stap 2 van 2

Neem je telefoon op

Een matching specialist belt jou binnen 24 uur met dit nummer: 043-2003092 om jouw wensen verder te bespreken.
5/5
Beoordeeld met een 8.7 / 10
Meer dan 9000+ ondernemers gingen je voor

Wat gebeurt er nu?

Jouw aanvraag is doorgezet naar onze partner WRKD.

WRKD is zzpdaily’s vertrouwde partner voor alle boekhouder aanvragen. Zij hebben jouw aanvraag succesvol ontvangen, dit is wat WRKD voor jou gaat doen:

call

1. Een matching specialist van WRKD belt jou

In een gesprek van 5 minuten bespreekt een matching specialist de aanvraag met jou. Zo kunnen zij je wensen nog beter in kaart brengen. 

zoeken

2. Krijg een match met 3 zorgvuldig uitgekozen boekhouders

WRKD duikt in hun landelijk dekkend netwerk van boekhouders. De matching specialist selecteert er 3 die het beste matchen bij jou. 

match

3. Offertes vergelijken en kennismaken

De geselecteerde boekhouders nemen contact met jou op. Kom erachter met wie jij het beste klikt en vergelijk tarieven. 

keuze

4. Kies waar jij je goed bij voelt!

Maak een keuze voor de beste boekhouder… en gefeliciteerd! Jij kan verder met stress-vrij ondernemen!

Dit moet je weten

Om jouw zoektocht naar een boekhouder zo simpel mogelijk te maken, hebben we een paar belangrijke artikelen met tips en tricks zodat jij zeker weet dat jij voor de juiste boekhouder kiest. Deze artikelen kan je niet missen:

Ga je aan de slag met een boekhouder? 

Dan is het ook belangrijk dat je jouw zakelijke transacties gescheiden houdt. Anders kan de boekhouder zijn werk niet doen.

Je houdt je transacties gescheiden met een zakelijke rekening. Heb je er al een? Top! 

Als je nog geen zakelijke rekening hebt, is het belangrijk dat je er een opent voordat je start met een boekhouder. Een zakelijke rekening openen is makkelijk en duurt maar 5 minuten.

Knab is veruit de meest populaire bank onder zzp’ers en kost maar €6 per maand. Starters krijgen eerste jaar 50% korting en €50 cadeau bij overstappen.

Ze zijn uitgeroepen tot meest voordelige zakelijke rekening. En ze hebben 3 jaar op rij de Beste Service Award gewonnen, dus daar zit je altijd goed.

Dus sluit je zakelijke rekening zo snel mogelijk af als je die nog niet hebt, zodat de boekhouder daar geen extra werk aan heeft.

Veelgestelde vragen

We bespreken de aanvraag kort met je, en stellen nog wat extra vragen over je behoeften en wensen. Zo weten we zeker dat we boekhouders uitkiezen die bij jou passen.

Het is een kort gesprek van ongeever 5 minuten. Het is belangrijk dat je opneemt, anders kunnen we jouw aanvraag niet oppakken.

Gemak & zekerheid
Wij zoeken 3 goede matches voor jou, zodat je een hoop tijd bespaart. We selecteren alleen boekhouders die aan onze eisen voldoen, zodat je altijd zekerheid hebt van een professionele boekhouder.

Transparantie 
Je ontvangt offertes van drie verschillende boekhouders. Zo kun je makkelijk vergelijken op de prijs en dienstverlening van iedere boekhouder .

WRKD werkt landelijk samen met honderden gevalideerde accountants- en administratiekantoren. Door uw wensen en verwachtingen goed in kaart te brengen kunnen wij u offertes aanbieden die optimaal aansluiten op uw profiel

Gratis & vrijblijvend
Onze dienst is geheel kosteloos en 100% vrijblijvend. Mocht je een boekhouder vinden waarmee je een samenwerking wilt starten, dan spreek je de prijs direct met de desbetreffende boekhouder af en stappen wij ertussenuit.

Wij ontvangen een kleine vergoeding van aangesloten boekhouders in ons netwerk. Dat kost voor jou niets extra’s en boekhouders zullen die kosten nooit doorberekenen aan jou. Voor boekhouders is dit een mooie manier om in contact te komen met ondernemers die op zoek zijn naar een boekhouder. Zo creëren we voor iedereen een win situatie.