Zoek naar:

De perfecte vergaderplek vinden, is niet altijd even makkelijk – ook niet voor zzp’ers. Er is vaak een overvloed aan eisen waar zo’n ruimte aan moet voldoen. Maar waar begin je als er tegelijkertijd een overweldigend aanbod van vergaderruimtes is? Tip van ons: kies voor een vergaderruimte van Meettin om te garanderen dat je voor de beste ruimte kiest.

Een van de meest cruciale bouwstenen voor een perfecte vergadering, is het creëren van een fijne sfeer. De sfeer van een vergadering kan zo’n meeting namelijk maken óf breken. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de sfeer het laatste is waar je je zorgen over hoeft te maken.

Aanbod

Meettin heeft een dusdanig uitgebreid aanbod van vergaderruimtes dat er altijd wel een variant is te vinden met zo’n fijne sfeer. Alle ruimtes beschikken over een airco-unit, zodat je de temperatuur naar wens kunt aanpassen.

Daarnaast heeft Meettin een koffie waar jij en je mede-vergaderaars gebruik van kunnen maken. Het is daar onder andere mogelijk om eten en drinken te bestellen. Erg handig én smakelijk!

TIN

Een van de populairste vergaderruimtes, is de TIN. De TIN beschikt over grote ramen en glazen deuren, wat een compleet open sfeer creëert. Hij is voorzien van zowel een 49″ Samsung LED-scherm als een BOSE-audiosysteem en Barco ClickShare – voor draadloze verbindingen.

Daarnaast is het mogelijk bekabelde verbinding maken met het scherm. Dit kan door middel van de HDMI-kabel die gewóón voor je klaarligt.

De TIN is geschikt voor acht personen. 

TIN XL

Bent u op zoek naar vergaderruimte die iets groter is, maar wel een huiselijke sfeer biedt? Dan is de TIN XL zeker aan te raden. Deze ruimte beschikt over dezelfde voorzieningen als de TIN, maar het scherm in deze ruimte is een stuk groter. Door het 75″ Samsung LED-scherm kunnen alle zittenden de inhoudelijke berichten in haarscherpe kwaliteit zien.

Deze ruimte is vanwege de grootte geschikt voor zestien personen.

Auteur

Schrijf een reactie