Zoek naar:

Bouw een gelukkiger, gezonder en succesvoller zzp bedrijf waar je van houdt ❤️

Wij geloven dat met een beetje richting, verantwoordelijkheid en focus, iedere zelfstandige professional kan uitblinken in de zakelijke kant van zzp’en.

ZZP Daily helpt zelfstandige ondernemers om zakelijk te bloeien zodat jij meer tijd, geld en peace of mind overhoudt waar je voorheen alleen van had kunnen dromen.

Job Verberne
Job Verberne
Oprichter zzpdaily.nl
7

jaar geleden begon ZZP Daily

600.000

ZZP’ers bereikten we in 2022

23
Partners werken samen aan onze missie, zoals Knab & ABN AMRO

De 1 miljoen missie

Bij ZZP Daily zijn we op een missie om 1.000.000 zzp’ers te helpen om zakelijk te bloeien. Dat doen we door het grootste online inspiratie- en educatieplatform te creëeren voor zzp’ers in Nederland.

Die reis hebben we tot dusver zelfstandig gemaakt. Maar onze ambitie is om daar ook vakexperts, partners en de zzp community bij te betrekken.

over zzpdaily

Daarom verandert onze koers en lanceren we eind 2023 ons nieuwe concept. Waarbij we de meest succesvolle freelancers en Nederlands beste vakleiders op gebied van marketing, sales, financiën en mindset gaan interviewen. Om erachter te komen hoe zij het deden, zodat jij het ook kunt.

ZZP Daily zet de bewezen effectieve strategieën en ervaringen van deze vakleiders om in actiegerichte content via artikelen, podcasts, webinars en masterclasses – zodat iedere zelfstandige ondernemer kan uitblinken in de zakelijke kant van zzp’en.

👉 Meld je aan als expert. We delen jouw kennis graag met onze doelgroep!

We doen 't samen met onze partners

23 partnerbedrijven werken samen met ons aan onze missie.

Zet jouw bedrijf zich ook in voor de zzp doelgroep, en kunnen we de zzp markt samen een stukje mooier maken? 👉 Meld je aan als partnerbedrijf

knab
e-boekhouden.nl
ABN AMRO
moneymonk
squarespace