Search for:
Job Verberne

Hi, ik ben Job Verberne.

Mijn doel is om 100.000 zzp’ers te helpen bij het minimaliseren van hun boekhouding en maximaliseren van hun winst. 

Laten we eerlijk zijn. Niemand wil te veel tijd besteden aan hun boekhouding. Mijn blog is ontstaan uit het verlangen om zzp’ers te helpen hun administratie simpeler en makkelijker te maken. En eerlijk is eerlijk, hopelijk ook een beetje leuker 😉 Ik doe mijn boekhouding in 15 minuten per maand, door mijn administratie slim in te richten en te automatiseren. Dat kan jij ook!

Wat jij kunt verwachten

Ik ben – net als het grootste deel van alle zzp’ers – ondernemer geworden om vrij te zijn. Ik wil niet leven om te werken, maar werken om te leven. Want het leven is zo mooi 🙂

Op mijn blog neem ik je mee hoe je jouw administratie sneller, beter en efficiënter kan inrichten. Zodat jij in 15 minuten per maand klaar bent met je administratie.

En ik deel mijn ervaringen én bewezen en effectieve methoden om jouw winst te maximaliseren. Niet door meer te werken, maar door slimmer te werken.

Geen nonsense. Maar overzichtelijke, to-the-point artikelen, tips en gidsen. Zodat jij een stap vooruit kunt zetten met je zzp business.

Over Job verberne

Ik reis de wereld rond, groei mijn eigen onderneming, en help andere ondernemers hun business te groeien. 

Afhankelijk van het moment waarop je vraagt wat ik doe, ben ik op een motor aan het touren in Bali, aan het zeilen op de Caribische zee of aan het skydiven in Nieuw Zeeland. Sinds 3 jaar reis ik de wereld rond terwijl ik werk aan mijn onderneming. 

View this post on Instagram

Exploring paradise by motorbike ????????

A post shared by Job Verberne (@jobverberne_) on

Een passie voor reizen, maar daardoor zeker niet minder ambitieus. 

Ik ben afgestudeerd met een bachelor of Science in Accounting. Korte tijd heb ik ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en daarnaast als zzp’er de administratie verzorgd voor verschillende bedrijven en verenigingen.

Maar wat is zo’n papiertje waard als je eigen baas wil zijn? Vrij wil zijn? En wil ondernemen?

Ik koos ervoor om de accountancy carriere aan me voorbij te laten gaan, mijn passie te volgen en te gaan ondernemen. Nu oprichter en eigenaar van Exotic Orange Ltd, een online marketing bedrijf. 

“Kan ik je inhuren als boekhouder?”

Altijd met passie en plezier gedaan, maar ik ben inmiddels aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Ik verzorg geen administraties meer voor zzp’ers of bedrijven.

Ik kan de boekhouders via Wrkd van harte aanbevelen. Zij hebben een netwerk van boekhouders van verschillende grootte en kunnen dus meestal een boekhouder vinden die past bij jouw wensen. Ze selecteren 2 of 3 boekhouders die bij je aanvraag passen, zodat je makkelijk kunt vergelijken op prijs. En je zit natuurlijk nergens aan vast.

Laat via onderstaande knop je gegevens achter als je interesse hebt. Dan wordt je dezelfde dag (meestal binnen een 10 minuten) terug gebeld om jouw wensen even te bespreken.