Zoek naar:

Bouw een gelukkiger, gezonder en succesvoller zzp bedrijf waar je van houdt ❤️

Wij geloven dat met een beetje richting, verantwoordelijkheid en focus, iedere zelfstandige professional kan uitblinken in de zakelijke kant van zzp’en.

zzpdaily helpt zelfstandige ondernemers om zakelijk te bloeien zodat jij meer tijd, geld en peace of mind overhoudt waar je voorheen alleen van had kunnen dromen.

Job Verberne
Job Verberne
Oprichter zzpdaily.nl

De 1 miljoen missie

Bij zzpdaily zijn we op een missie om 1.000.000 zzp’ers te helpen om zakelijk te bloeien. Dat doen we door het grootste online educatieplatform te creëeren voor zzp’ers in Nederland.

We interviewen de meest succesvolle freelancers en Nederlands beste vakleiders op gebied van marketing, sales, financiën en mindset om erachter te komen hoe zij het deden, zodat jij het ook kunt.

Zzpdaily zet de bewezen effectieve strategieën en ervaringen van deze vakleiders om in actiegerichte content via artikelen, podcasts, webinars en masterclasses – zodat iedere zelfstandige ondernemer kan uitblinken in de zakelijke kant van zzp’en.

over zzpdaily

Onze 5 principes

Deze principes zijn de basis van onze content & community. 
1
Een onderneming waar je van kunt houden

Financieel succes is slechts een onderdeel, niet het doel. Vrijheid, balans en werkgeluk zijn net zo belangrijk. Met deze holistische benadering bouw je aan duurzaam succes.

2
Zelfstandig, maar niet alleen

Bij zzpdaily creëeren we een community waarin we samen groeien. Wamt samen bereik je meer.

3
Een stapje verder

Nét dat kleine stapje verder gaan dan je gewend bent, kan ontzettend lonen als zelfstandige ondernemer. Onze community geeft het duwtje in je rug om het beste uit jezelf te halen.

4
Mindset makeover

We helpen je met het ontwikkelen van een groei mindset, want een winnende mindset is de basis voor succes.

5
Bewezen leermethoden

Door personalisatie, actieve leervormen, community en accountability helpen we jou om beter en sneller te leren.