Artikel categorieën

1. zzp'er worden

Nog aan het oriënteren of net voor jezelf begonnen? Wij bieden je alle handvaten om een goede basis voor jouw eigen zzp bedrijf te leggen. Leer over de juiste mindset, de zin en onzin van een ondernemingsplan, positionering en je eerste klanten vinden.

2. Branding en marketing

Je bedrijf staat of valt met de manier waarop je jouw merk uitdraagt. Met onze merk- en marketinguitgangspunten onderscheid jij je van de concurrentie.

3. Prijs strategie

Uurtarief? prijs per project? declarabele kosten? Een prijs bepalen is een van de meest voorkomende uitdagingen voor zzp’ers, maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Gebruik deze richtlijnen om een concurrerende en winstgevende prijs te bepalen.

4. Administratie voeren

Niet het leukste klusje, maar wel erg belangrijk. Zet jou zzp administratie op met behulp van deze artikelen en kom erachter hoe jij jouw boekhouding simpel en efficient inricht.

5. Productiviteit

Eigen baas zijn is heerlijk… Totdat je er aan het einde van de dag achter komt dat je amper werk verricht hebt. Even snel je Facebook checken en je bent zo een uur verder. Zzp’en vereist een hoop discipline. Met onze handvaten blijf je scherp en productief.

6. Belastingen, juridische zaken en verzekeringen

Belastingen en juridische zaken zijn niet sexy, maar kunnen wel pijnvol zijn als je ze niet goed regelt. Juridische documenten en verzekeren behoren tot het voornaamste uitstelgedrag. Onze handleidingen helpen je om er snel en correct mee om te gaan, zodat jij weer bezig kan gaan met het werk waar je van houdt.

Navigeer