Zoek naar:

Dit is een gesponsord artikel door Van der Valk.

Het belang van een geschikte ruimte voor een vergadering

Elke zzp’er moet regelmatig met zijn klanten of met zijn leveranciers vergaderen. Om tot succesvolle onderhandelingen en zakendeals te komen, speelt de omgeving waarin de bijeenkomst plaatsvindt een belangrijke rol. Verwen uw zakenpartners met een bijeenkomst in een comfortabele vergaderruimte, voorzien van airco, gratis wifi en moderne audiovisuele apparatuur. Zorg ervoor dat koffie en frisdrank onbeperkt ter beschikking staan. Bij langere vergaderingen verrast u uw zakenpartners met een smakelijke lunch en op het einde van de dag met een overheerlijk diner. Waar vindt u zo’n schitterende meeting rooms? In de hotels van Van der Valk.

Een meeting room voor elk soort vergadering

In vrijwel alle hotels van Van der Valk hebt u de keuze uit verschillende soorten vergaderzalen. De zogeheten boardrooms hebben een vaste opstelling en zijn geschikt voor maximaal 15 tot 20 personen. In de multifunctionele zalen mag u zelf de optimale opstelling kiezen voor uw bijeenkomst. Uw zakenpartners mogen gebruikmaken van een gratis wifiverbinding. Blocnotes en pennen zijn vanzelfsprekend inbegrepen. Moderne audiovisuele apparatuur zorgt ervoor dat u uw presentaties op een professionele manier kunt brengen. Uw zakenrelaties zullen versteld staan!

Unieke vergaderarrangementen bij Van der Valk

Om uw zakelijke bijeenkomst helemaal tot een succes te maken, mag u niet vergeten om voor de deelnemers koffie, frisdrank en eventueel een maaltijd te voorzien. Bij Van der Valk kiest u uit arrangementen voor vergaderingen die 1/3 dagdeel, 2/3 dagdeel of een volledige dag duren. Voor u en uw gasten is er onbeperkt koffie en frisdrank aanwezig. Bij vergaderingen die meer dan 1/3 dagdeel in beslag nemen, voorziet Van der Valk een lunch, bijvoorbeeld onder de vorm van een lunchbuffet. Indien gewenst verzorgt het keukenpersoneel ook het diner op het einde van een lange vergaderdag.

Ook voor congressen en feestjes

In diverse hotels van Van der Valk vindt u een grote congresruimte, geschikt voor het ontvangen van honderden gasten. De multifunctionele zalen zijn niet alleen geschikt voor vergaderingen en congressen. In plaats van te vergaderen, denkt u als zzp’er misschien aan een gezellig feestje voor uw klanten en zakenrelaties? De medewerkers van het hotel nemen de volledige organisatie van uw feestje op zich. Of het nu gaat over een zakelijke bijeenkomst, een klein partijtje met zakenmensen of een groot bedrijfsfeest, u vindt er de geschikte zaal voor bij Van der Valk.

Auteur

Job Verberne is oprichter van ZZP Daily en helpt meer dan 50.000 zzp’ers per maand bij de start van hun onderneming. Hij heeft een Bachelor of Science in Accountancy en is door The Next Web verkozen tot één van de 500 meest inspirerende digitale talenten van Nederland. Zijn artikelen zijn door meer dan 1 miljoen mensen gelezen.

Schrijf een reactie