Zoek naar:

Het tijdperk van de rondzwervende post-its is voorbij. Boodschappenlijstjes en takenlijstjes organiseer je tegenwoordig op je telefoon met to-do-list apps. Maar welke moet je nou op je telefoon hebben staan? Sim only provider Simyo heeft er vijf voor je uitgezocht.

1.   Paper

Paper is de ideale app voor visueel ingestelde mensen. Je kunt foto’s, tekeningen en zelfs grafieken toevoegen aan je takenlijstjes. Paper is hier beschikbaar voor Apple toestellen maar helaas nog niet voor Android.

Paper

2.   Any.Do

Any.Do is de meest gebruikte app in dit rijtje op het moment. Dat komt omdat je taakbeschrijvingen in deze app zo uitgebreid kunt maken als je wilt. Any.do downloadt je hier voor Apple en hier voor Android.

any.do

3.   Google Keep

Google Keep oogt vertrouwelijk omdat je lijstjes er uitzien als post-its. Bovendien maak je in een paar klikken een taak. Perfect voor gebruikers die niet heel tech-savy zijn. Dit is de Apple versie en dit is de Android versie.

google keep

4.   Todoist

Todoist is de oplossing voor taken met deadlines. Deze app weergeeft je taken in chronologische volgorde. Voor Apple kun je ‘m hier downloaden en voor Android kun je ‘m hier downloaden.

Todoist

5.   Wunderlist

Wunderlist is zo’n app die je wilt gebruiken omdat je ‘m zo persoonlijk kunt maken als je wilt. Je kunt je eigen achtergrondfoto instellen maar ook lijstjes zoals verlanglijstjes maken of lijstjes met boeken die je nog wilt lezen. Wunderlist voor Apple download je hier.

Wunderlist

Welke app de beste keuze voor jou is, hangt dus helemaal af van wat je er mee wilt doen. Ben je juist op zoek naar een handige agenda app. Lees dan de top 5 handige agenda-apps op het Simyo blog.

Auteur

Job Verberne is oprichter van ZZP Daily en helpt meer dan 50.000 zzp’ers per maand bij de start van hun onderneming. Hij heeft een Bachelor of Science in Accountancy en is door The Next Web verkozen tot één van de 500 meest inspirerende digitale talenten van Nederland. Zijn artikelen zijn door meer dan 1 miljoen mensen gelezen.

Schrijf een reactie