Zoek naar:

Stempels dragen op een eenvoudige manier bij aan de branding van je bedrijf, zonder dat het veel geld kost. Traditionele stempels zijn een goedkope optie, die je voor iedere speciale gelegenheid kan maken. Zowel zakelijk als persoonlijk. Maak een stempel met je eigen logo en begin met stempelen: visitekaartjes, briefpapier, bedankkaartjes, verpakkingen en meer.

Visitekaartjes

Wat is er leuker en persoonlijker, dan het maken van je eigen visitekaartjes. Met stempels is het niet nodig te bezuinigen op kwaliteit of kwantiteit. Plaats je logo, naam, titel, telefoonnummer, mailadres en de website op het kaartje. Je kunt ook out-of-the-box denken, en kiezen voor zwarte kaartjes met witte inkt. Aan de ene kant het bedrijfslogo en aan de andere kant de naam, het telefoonnummer en de e-mail van de ondernemer.

Bedankkaarten en briefpapier

Een teken van waardering naar de klant, wordt vaak als heel waardevol gezien. Maak je eigen briefpapier of handgeschreven bedankkaarten en schuif ze in elke zending naar de klant. Klanten zijn hier vaak dol op, en waarschijnlijk denken ze aan jou als ze nog eens zo een product willen bestellen!

 

juiste stempel kiezen

Verpakkingsmateriaal

Een van de gemakkelijkste manieren om een klein bedrijf te promoten, is door de verpakking van een product met je logo te stempelen. Alles van tassen, dozen, labels, inpakpapier, enveloppen worden direct stukken persoonlijker met een stempel.

Hoe kies je de juiste stempel

De juiste stempel kiezen is heel belangrijk. Als je met jouw bedrijf vintage kleding of spullen verkoopt, is een klassieke houten stempel met een houten handvat de juiste keuze. Het is een accessoire en past goed bij het imago van het bedrijf. Met een groene lijnstempel onderstreept je de groene instelling van je bedrijf en de verantwoorde manier van ondernemen. Je hebt ronde stempels, vierkante stempels en rechthoekige stempels. Minder gebruikelijk zijn driehoekige stempels. Let er op bij het kiezen van een juiste  stempelvorm,dat de stempelvorm geschikt is voor je bedrijfslogo.

Als laatste kun je de kleur van de inkt kiezen. De meeste mensen kiezen voor zwarte inkt. Maar er is veel meer mogelijk, zoals wit, grijs, blauw, rood of zwart – als een van deze kleuren beter bij je merk past, ga er dan voor. Zo niet, dan is zwart een goede keuze.

Auteur

Job Verberne is oprichter van ZZP Daily en helpt meer dan 50.000 zzp’ers per maand bij de start van hun onderneming. Hij heeft een Bachelor of Science in Accountancy en is door The Next Web verkozen tot één van de 500 meest inspirerende digitale talenten van Nederland. Zijn artikelen zijn door meer dan 1 miljoen mensen gelezen.

Schrijf een reactie