Zoek naar:

Voor ondernemers loont het om af en toe te kijken naar een productpresentatie van Apple. Het Amerikaanse bedrijf weet zichzelf keer op keer te overtreffen in de manier waarop zij een nieuw product bij het grote publiek introduceren.

Laat je als ondernemer inspireren, om zo je eigen productpresentaties verder te kunnen verbeteren.

De laatste presentatie van Apple werd op 13 oktober gehouden: de introductie van de iPhone 12. Wat valt op, wanneer we de specificaties van dit nieuwe toestel bekijken? Is de iPhone 12 z’n investering waard? Kan het toestel meerwaarde bieden aan ondernemers? In dit artikel lees je er meer over. 

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast over de mobiele telefoon? De iPhone 12 pre-orderen kan sinds 16 oktober al online. De verwachting is dat het toestel begin november naar Nederland komt. 

Voor iedere ondernemer een passend formaat telefoon 

Een van de punten die direct opvalt bij het bekijken van de nieuwe iPhone 12, is de diversiteit aan formaten. Zo is het kleinste model, de iPhone 12 Mini, slechts 5.4 inch groot. Een perfect toestel voor ondernemers, die hun telefoon voornamelijk gebruiken om te bellen en chatten. Zij hebben vaak niets aan een heel groot scherm! Tegelijkertijd zijn ondernemers die hun toestel gebruiken voor het bewerken van documenten op zoek naar een groot model. Voor hen biedt Apple de iPhone 12 Pro Max. Het is de grootste smartphone die Apple ooit produceerde met een formaat van maar liefst 6.7 inch. 

Opvallend: de nieuwe iPhone 12 heeft een platte zijkant. Daar waar modellen uit de laatste jaren allemaal een gebolde zijkant hadden! De platte zijkant geeft het toestel een hele zakelijke look. 

Sneller internet via het 5G-netwerk 

Een ander punt waar ondernemers baat bij kunnen hebben, is de mogelijkheid om het toestel straks te verbinden met het 5G-netwerk. In Nederland werkt men hard aan de uitrol hiervan. Het internet is sneller dan het huidige 4G-netwerk, wat onder meer van pas komt bij vergaderingen. Zeker nu de verwachting is dat er vaker thuis zal worden gewerkt, is het prettig om verzekerd te zijn van een snelle en stabiele verbinding op je telefoon. Zo kun je ook onderweg vergaderen en heb je een back-up als de WiFi-verbinding thuis hapert.  

Ook de processor heeft een upgrade gehad 

Niet alleen profiteer je van sneller internet. Ook de processor in de nieuwe iPhone heeft een flinke upgrade gehad. Het toestel is uitgevoerd met de A14 Bionic chipset. Deze chipset maakt het nog makkelijker om snel te schakelen tussen apps, meerdere foto’s kort na elkaar te nemen, enzovoorts. Daarbij ben je met deze processor klaar voor de toekomst, waarin we steeds meer toepassingen van augmented reality (AR) zullen zien. 

Naast de punten die in dit artikel beschreven zijn, heeft de iPhone 12 tal van andere opvallende specificaties. Bekijk ze zelf eens op de website van je provider! 

Auteur

Job Verberne is oprichter van ZZP Daily en helpt meer dan 50.000 zzp’ers per maand bij de start van hun onderneming. Hij heeft een Bachelor of Science in Accountancy en is door The Next Web verkozen tot één van de 500 meest inspirerende digitale talenten van Nederland. Zijn artikelen zijn door meer dan 1 miljoen mensen gelezen.

Schrijf een reactie