Zoek naar:

We hebben je hulp nodig 🙏🏻
En hebben ook iets voor jou! 😏

Ons doel is jou te helpen slagen als zzp’er.
Daarom willen we jouw reis als zzp’er graag beter begrijpen, om je voortaan beter te kunnen ondersteunen een gelukkiger, gezonder en succesvoller zzp-bedrijf te bouwen en een leven te creëren waar je van houdt 🧡

We hebben een vragenlijst ontwikkeld die wij als Business Review hebben vorm gegeven. Op die manier deel jij niet alleen jouw mening met ons, maar creëer je ook een moment voor jezelf om te reflecteren op je bedrijf.

We waarderen het enorm als je mee wilt doen. Om je te bedanken maak je kans op Bol.com cadeaubonnen van €30, €50 en €100.

Start jouw business review

🔒 Jouw antwoorden zijn veilig bij ons, wij delen geen persoonlijke gegevens met derden.

Zo maak je kans op op Bol.com cadeaubonnen van €30, €50 en €100.

💡 Wist je dat reflectie helpt om je stress te verminder en je productiviteit te verhogen?

Waarom willen wij jou beter leren kennen? 🤔

6 jaar geleden begon ZZP Daily als een informatieplatform om zzp’ers te helpen bij de zakelijke kant van zzp’en. En daarmee zijn we een heel eind gekomen. Maar in de 6 jaar dat we bezig zijn, is het zzp-landschap heel wat veranderd. En ontdekten we dat zzp’ers veel meer nodig hebben dan praktische informatie. Want de wereld verandert.

De traditionele 9-5 is ingeruild voor flexibiliteit. De dagelijkse ritjes naar kantoor voor vrijheid. Onze vaste taken maken plaats voor automatisering en AI. En we werken niet meer alleen voor een salaris. Maar juist om te doen waar we van houden, voor voldoening en geluk.

Nieuwe tijden vragen om een frisse benadering.

Daarom krijgt ZZP Daily een nieuwe richting. Wij willen aan het voorfront staan van verandering en de zzp community helpen navigeren in veranderende tijden. Een informatie- en inspiratiebron zijn voor zzp’ers. Zodat jouw professionele ontwikkeling door het dak kan gaan.

Ons doel is jouw succes en geluk als zzp’er. En daarom gaan wij deze nieuwe richting samen met jou inslaan. We willen je beter begrijpen, in gesprek met je komen en zien hoe we jou voortaan nóg beter kunnen ondersteunen.

Dus, samen op naar ZZP Daily 2.0 🔥